Brochure
Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette
Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette Mama Sheer Bralette
Mama Sheer Bralette
De Mama Sheer Bralette is een bh zonder beugel met een zachte, gladde stof voor een ultiem comfort tijdens de zwangerschap. De cups zijn gemaakt van stretchstof voor flexibiliteit en een perfecte...

Artikelnummer

20SB

 
De Mama Sheer Bralette is een bh zonder beugel met een zachte, gladde stof voor een ultiem comfort tijdens de zwangerschap. De cups zijn gemaakt van stretchstof voor flexibiliteit en een perfecte pasvorm. De uitneembare pads geven vorm aan de buste. De clips aan de voorkant zijn gemakkelijk te gebruiken voor borstvoeding. 
De rugsluiting die in 3 lengtes verstelbaar is en de verstelbare bandjes zorgen voor een perfecte pasvorm en ondersteuning. Het mooie borstvoedingspaneel met mesh details zorgen voor een vrouwelijke uitstraling een onmisbare bralette tijdens de zwangerschap.
  • Zacht en glad materiaal
  • Mesh details voor vrouwelijke uitstraling
  • Verstelbare schouderbandjes
  • Clips kunnen gemakkelijk worden losgemaakt om borstvoeding te geven

Verzendkosten informatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.